top of page
Search

Untitled

Η αθλήτριά μας του προγράμματος Boost4Best Aleksandra Safiri κατέκτησε την πρώτη θέση στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Συμμετείχε στον πρώτο επίσημο αγώνα κυπέλλου δρόμου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με τη συμμετοχή ποδηλατικών σωματείων και τριαθλητών της ηλικιακής της κατηγορίας.

Η Αλεξάνδρα τερμάτισε πρώτη στον αγώνα με διαφορά 7 λεπτών από τη δεύτερη ποδηλάτρια και 12 λεπτών από την τρίτη με ποδηλατω BH G8 di2

Συγχαρητήρια Αλεξάνδρα, και σου ευχόμαστε και άλλες νίκες! 🎉

Ρωτήσαμε την Aleksandra για την προετοιμασία της για τον αγώνα και τις εντυπώσεις της από τον αγώνα.

✨ Πώς πήγε η προετοιμασία για τη νέα χρονιά;

Η βασική προετοιμασία μας πήγε πολύ καλά, ακριβώς οπως τη σχεδίασε ο προπονητής μου Γιώργος Φάττας (Giorgos Fattas), χωρίς απρόοπτα. Γνωρίζοντας το επίπεδο που καλούμαι να φτάσω για να πετύχω τους στόχους μου σε διεθνή επίπεδο, δεν επαναπαυομαι με τη νίκη στην κατηγορία μου πλέον, αλλά προσπαθώ σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται, να εκμεταλλευτώ τη μαζική εκκίνηση με τα αγόρια για να αυξήσω το επίπεδο συναγωνισμού.

✨ Ποια είναι τα συναισθήματά σας για τη νίκη;

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί η απόδοση μου έδειξε ότι είμαι στο σωστό δρόμο και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου εκτός συνόρων!

✨ Πες μας για τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα Boost4Best και γιατί είναι σημαντικό για σένα;

Το Parimatch Foundation θα είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου για να πετύχω ακριβώς αυτό. Θα μου δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό και να είμαι πιο προετοιμασμένη όταν θα κληθώ να τρέξω σε αγώνες υψηλού επιπέδου, όπως το Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που θα πραγματοποιηθεί στη Σλοβενία το 2023.

Cyprus Olympians

14 views0 comments
bottom of page